Retourrecht

Retourrecht / Afkoelingsperiode

Alvorens een artikel voor retourzending bij Partylook aan te bieden dient altijd vooraf aan de retourzending contact te worden opgenomen met Partylook. Dit doet u door achter het ordernummer bij opties op "Contact opnemen" te klikken. 

Er moet binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een retournummer aangevraagd worden, dit doet u door achter het ordernummer bij opties op "Contact opnemen" te klikken. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging hiervan en verdere instructies betreffende de retourzending. De bestelling dient zo spoedig mogelijk na het toekennen van het retournummer retour gestuurd te worden, bij overschrijding word deze niet meer in behandeling genomen! U dient de retourzending ALTIJD voldoende gefrankeerd te retourneren. Indien u een andere maat wenst kunt u dat aangeven. Retourzendingen kunnen NIET verrekend worden! 

Betreft het een bestelling die u heeft afgehaald bij één van onze vestigingen, dan dient u naar de vestiging zelf te gaan. Bij afhaal bestellingen is wet kopen op afstand niet van toepassing. 

LET OP: Zendingen zonder retournummer worden niet in behandeling genomen! 

Nadat de retourzending in goede orde is ontvangen zal deze beoordeeld worden en bij accoord het orderbedrag (excl. verzendkosten) teruggestort worden op de bank/girorekening van de klant. Dit recht is niet van toepassing indien: 
- de kleding gedragen en/of gewassen is;
- alle artikelen uit de beauty line zoals schmink (omwille van de hygiëne);
- op panty's (omwille van de hygiëne);
- op pruiken (omwille van de hygiëne);
- op contactlenzen (omwille van de hygiëne);
- op ballonnen en opblaas artikelen (omwille van de hygiëne);
- de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen; 
- vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels.
- het artikelen betreft gekocht tijdens de opruiming/akties;
- het artikelen betreft die we speciaal voor de klant nabesteld hebben ;
- het betreffende artikelen gekocht is tijdens een uitverkoop / promoties.

De koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren en voor de verzendkosten. Partylook gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden door Partylook nimmer geaccepteerd. 

U dient altijd bij een retourzending het verzendformulier te doen met het ontvangen RMA-nummer. Zonder deze gegevens kunnen we uw retourzending niet verwerken.

Laatst bekeken