Producten van PXP Professional Colours

PXP Professional Colours

PXP Professional Colours schmink, splitcake en glitters

PXP Professional Colours, een creatieve omgeving vol inspiratie voor je creaties, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik!

PXP Professional Colours schmink en one stroke splitcake is zeer gepigmenteerde schmink, geeft extreem goede dekking en is vrijwel direct overschilderbaar, dus perfect voor onder andere het fijnste lijnwerk. Een schmink van hoge kwaliteit, perfect voor face- en body art vanwege de ultieme en langdurige helderheid, dekking en consistentie.

Kwaliteit en veiligheid PXP Professional Colours schmink en one stroke splitcake

PXP Professional Colours heeft een passie voor face- en bodypainting en realiseren hun producten volgens de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Deze toewijding maakt PXP Professional Colours de nummer 1 keuze voor velen, inclusief professionele face- en bodypainters. Bij PXP Professional Colours geloven ze in het maken van producten die 100% veilig zijn. U kunt er zeker van zijn dat PXP Professional Colours schmink geclassificeerd is als niet gevaarlijk voor de gezondheid of het milieu en gemaakt is van hoogwaardige cosmetica-ingrediënten.

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 van 12
Geen resultaten gevonden voor de filter!
PartyXplosion 6 schminkpenselen spits rond synthetisch profigrime
PXP 6 schminkpenselen spits rond synthetisch...
PXP 6 penselen spits rond synthetisch profigrime. Deze PXP Professional Colours penselenset rond profigrime bevat 6 ronde schminkpenselen . Dit is een hele mooi hoogwaardige synthetische penselen set . Deze PXP Professional Colours...
Inhoud 6 Stuk (3,66 € * / 1 Stuk)
21,95 € *
PartyXplosion 6 schminkpenselen plat rond synthetisch profigrime
PXP 6 schminkpenselen plat rond synthetisch...
PXP 6 schminkpenselen plat rond synthetisch profigrime. Een hele mooie penselenset van hoogwaardige synthetische kwaliteit. De set bestaat uit 6 verschillende maten 2-4-6-8-10-12 De totale lengte van de penselen varieert tussen de +/-...
Inhoud 6 Stuk (3,66 € * / 1 Stuk)
21,95 € *
PXP 6 schminkpenselen plat profigrime
PXP 6 schminkpenselen Flat profigrime
PXP 6 schminkpenselen Flat profigrime Deze PXP Professional Colours penselenset plat profigrime bevat maar liefst 6 platte schminkpenselen. Dit is een hele mooi hoogwaardige synthetische penselen set. Deze PXP Professional Colours...
Inhoud 6 Stuk (3,66 € * / 1 Stuk)
21,95 € *
PXP ergonomisch penseel rond profigrime maat 2
PXP ergonomisch penseel rond profigrime maat 2
PXP ergonomisch penseel rond profigrime maat 2. Dit is een soepele maar toch stevige synthetische penseel waarvan de haren goed terug in vorm komen. De penseel heeft een ergonomische grip waardoor de houvast een stuk aangenamer wordt....
3,95 € *
6 schminkstiften basiskleuren PXP
6 schminkstiften basiskleuren PXP
PXP 6 schminkstiften basiskleuren - FDA&EU 6 x 8 gram
4,95 € *
6 schminkstiften metallic
6 schminkstiften metallic
6 schminkstiften metallic Metallic schminkstiften 6 kleuren. Blistercard met 6 kleuren metallic kleuren schminkstiften.
5,95 € *
PXP Schminkpenseel spits met dikke steel
PXP Schminkpenseel spits met dikke steel nr. 6
PXP Schminkpenseel spits met dikke steel nr. 6 Dit penseel met een spitse punt is erg geschikt voor gebruik bij het aanbrengen van strakke lijnen en druppels.
4,50 € *
Schminkpenseel spits met dikke steel nr. 2
Schminkpenseel spits met dikke steel nr. 2
Schminkpenseel spits met dikke steel nr. 2 Dit penseel met een spitse punt is erg geschikt voor gebruik bij het aanbrengen van strakke lijnen en druppels.
3,50 € *
Schmink-sjabloon Tribel Skull
Schmink-sjabloon Tribel Skull
PXP Schmink-sjabloon Tribel Skull Schmink sjabloon schedel. Schmink sjabloon van buigbaar plastic om schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink.
2,95 € *
Schminksjabloon Steampunk sleutels
Schminksjabloon Steampunk sleutels
PXP Schminksjabloon Steampunk sleutels Steampunk sleutels schmink sjabloon . Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink .
4,95 € *
Schmink Sjabloon Steampunk tandwielen
Schmink Sjabloon Steampunk tandwielen
PXP Schmink Sjabloon Steampunk tandwielen Steampunk tandwielen schmink sjabloon . Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink .
4,95 € *
Schmink-sjabloon Tribel Fantasie Prinses
Schmink-sjabloon Tribel Fantasie Prinses
PXP Schmink-sjabloon Tribel Fantasie Prinses Schmink sjabloon druppel tribal. Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink.
4,95 € *
PXP Schmink-sjabloon Tribel rock star
Schmink-sjabloon Tribel rock star
PXP Schmink-sjabloon Tribel rock star Schmink sjabloon sterren tribal . Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink .
4,95 € *
Schmink-sjabloon bloemen bollen
Schmink-sjabloon bloemen bollen
PXP Schmink-sjabloon bloemen bollen Oog schmink sjabloon met bloemen en bollen . Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink .
4,95 € *
Schmink-sjabloon bloemen sterren bollen
Schmink-sjabloon bloemen sterren bollen
PXP Schmink-sjabloon bloemen sterren bollen Oog schmink sjabloon met bloemen en sterren . Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur...
4,95 € *
Schmink-sjabloon tijger
Schmink-sjabloon tijger
PXP Schmink-sjabloon tijger Tijger schmink sjabloon. Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink.
4,95 € *
Schmink-sjabloon strepen sterren bollen
Schmink-sjabloon strepen sterren bollen
PXP Schmink-sjabloon strepen sterren bollen Oog schmink sjabloon met strepen en sterren. Schmink sjabloon van buigbaar plastic om prachtige schmink aan te brengen naast de ogen. Het sjabloon heeft diverse streep vormen en sterren. Te...
4,95 € *
Schmink-sjabloon tak met blaadjes met vlinders
Schmink-sjabloon tak met blaadjes met vlinders
PXP Schmink-sjabloon tak met blaadjes met vlinders Schmink sjabloon blaadjes en vlinders. Schmink sjabloon van buigbaar plastic om schmink aan te brengen naast de ogen. Te gebruiken met een spons of kwast en de gewenste kleur schmink . .
4,95 € *
PXP splitcake turquoise groen geel wit pink
PXP Split Cake Cute Unicorn
PXP Split Cake Cute Unicorn Splitcake of Rainbowcake zijn dunne reepjes schmink die naast elkaar in een doosje zitten.U kunt deze opbrengen met een platte brede penseel of een spons. Zo breng je met één penseelstreek de mooiste...
8,95 € *
One Stroke splitcake block w schminkpalet PartyXplosion
PXP Professional Colours one stroke Feeling Fun
PXP Professional Colours one stroke Feeling Fun Bloedrood (1W) - Geel (2C) - Groen (20F) - Zeegroen (40W) Dierproefvrij ; bevat geen dierlijke bestanddelen, parfum, gluten of parabenen. Gefabriceerd conform de FDA en EU76/768/EEC...
8,95 € *
5 van 12
Laatst bekeken